Eltrade. Ekstralys og Arbeidslys. Ekstralys mc, led bar, led bar bil, tåkelys, ekstralys bil, led ekstralys, arbeidslys led, led arbeidslys, lyspærer bil, lysbjelke, ekstralysfeste, led bjelke, ekstralys led, ekstralys rele, led fjernlys

100% PRISMATCH

ELTRADE KUNDELØFTE

Vi matcher våre konkurrenters priser

Vi ønsker først og fremst at våre kunder skal være trygge når de handler hos oss. Derfor tilbyr vi også prismatch til alle våre kunder i opptil 30 dager!

HVA BETYR PRISMATCH?

Dersom du kan kjøpe en identisk vare hos en annen aktør til en lavere pris enn den du betalte hos oss innen 30 dager etter kjøpsdatoen, betaler vi deg differansen tilbake med et gavekort.

NÅR GJELDER PRISMATCH?

For at prismatchen skal gjelde, må varene være identiske, ubrukte og befinne seg på en norsk nettbutikk. Du må kunne dokumentere til den lavere prisen ved å lenke til aktivt tilbud på nett. En skjermdump av en kampanje som ikke lengre eksisterer gjelder ikke.

NÅR GJELDER IKKE PRISMATCH?

Prismatch gjelder ikke hvis tilbudet er merket med f.eks:
• Begrenset antall
• Lagertømming
• Åpningstilbud
• "Dagstilbud" / "Timestilbud"
• Geografisk avgrensede tilbud
• Partikjøp
• Brukte varer, demovarer og demonstrasjons varer

Den vil heller ikke gjelde om konkurrenten ikke har varen på lager, om det er et spesialtilbud, eller om du har fått et eget tilbud som en pakkepris, eller tilbud tilsendt på E-post / SMS.

Det skal være et allment tilgjengelig tilbud som ikke krever spesiell innlogging til portal/kundeside. Eks: Forhandlerside, kundeklubb, rabattkonto o.l.

Kort fortalt, det skal være ordinær pris på varen, uten noen form for tilbud knyttet til seg.

HVORDAN FÅ PRISMATCH

For å få Prismatch på varen er alt du trenger å gjøre å:
1. Kontakte kundeservice (chat eller e-post)
2. Dokumentere konkurrentens pris (gjeldende pris fra forhandler)
3. Du får gavekort rett til e-posten din

SE ALLE PRODUKTER